30 vite harresë/ Rama: Nëse na jepni mandatin e 3-të, brenda 2021 do të kemi...

Kryeministri Edi Rama ka premtuar se brenda vitit 2021, pra në mandatin e 3-të bëhet realitet furnizimi me ujë të pijshëm 24 orë në të gjithë Shqipërinë. 

Rama theksoi se politika e 30 viteve i kishte harruar shqiptarët pasi ky investim duhet të ishte bërë me kohë.

“Brenda pranverës hapen plot 70 kantiere të tjera për të garantuar 24 orë furnizim me ujë në të gjithë vendin. Rrjetet e trashëguara janë ndërtuara në vitet 60-70 dhe askush nuk ka investuar gjatë demokracisë së Saliut", tha Rama.