A do bësh koalicion me LSI-në? Topalli befason me përgjigjen: Kryeministër...

Jozefina Topalli është e gatshme të bashkohet me opozitën për zgjedhjet e 25 prillit po me kushtin që të mos jetë Basha kryeministri i ardhshëm. 

Mirëpo pjesë e opozitës është edhe LSI, çfarë mendimi ka Topalli për partinë e Metës dhe Monikës? 

"Nuk më lidh asgjë me LSI-në dhe nuk bëj koalicion me Metën! Të gjitha forcat e reja politike kanë lindur nga politikat e përçarjes të së djathtës. Por në realitet mendoj se PS do të marrë edhe mandatin e 3-të”, theksoi Topalli.