Amerika paralajmëron kapjen e "Peshkut të Madh"/ Ka marrë fund koha, sot...

Zhvillime të bujshme pritet të ndodhin në Shqipëri.

Zëvendësambasadorja e Amerikës, Leyla Moses-Ones i ka dhënë dje një goditje të fortë Presidentit Ilir Meta. 

"Reforma në drejtësi është një prodhim amerikan dhe presim nga SPAK të kapë "Peshkun e Madh" të korruptuar që mban funksion të lartë shtetëror. Ka mbaruar koha kur pushtetarët kapën Drejtësinë e korruptuar", tha zyrtarja amerikane, duke iu referuar presidencës së Ilir Metës.