Balili kërkon lirinë/ LSI-ja gati për ta nxjerrë para zgjedhjeve, zbardhet...

Klement Balili njihet nga të gjithë si miku i ngushtë i Ilir Metës dhe bashkëpuntor i LSI-së. 

Kur na ndajnë edhe 2 muaj nga zgjedhjet, Balili i ka bërë kërkesën në gjykatën e Elbasanit, duke kërkuar lirimin nga burgu për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore. 

Lidhur me kërkesën e Balilit, prokuroria është shprehur kundër, ndërsa Gjykata e Elbasanit dihet me ndërhyrjen e Metës po bën “ekspertiza mjeko-ligjore”. Kelment Balilit i kanë mbetur 10 vite burg por kërkon të fitojë lirinë para zgjedhjeve duke punuar për LSI-në.