Çdo familje shqiptare/ 3 pikat për t’i rikthyer lumturinë, Rama: Unë do të...

Socialistët e kanë projektuar programin e qeverisës për 4 vitet e ardhme me të cilën kryeministri Edi Rama kërkon që t’i riktheje lumturinë çdo familje shqiptare. 

1- Socialistët për sa i përket rindërtimin synojnë që brenda vitit 2021 të përfundojnë mbi 4000 shtëpi të reja

2- Brenda vitit 2022, përfundon ndërtimi i rreth 12 mijë apartamenteve në lagjet e reja dhe rehabilitimi i 160 shkollave”

3- Draft programi socialistëve parashikon rritjen e pagave për familjet shqiptare: “Deri në vitin 2025, paga minimale do të rritet deri në 400 mijë lekë të vjetra/muaj. Kurse paga mesatare do të shkojë në 850 mijë lekë të vjetra në muaj”.