Del në dritë pasuria e Ilir Metës/ Prona, makina, vila dhe para pa fund, SPAK-u po...

Prona, miliona para në bankë, automjet me vlerë 30 mijë Euro, tokë me sipërfaqe 1200m2, kjo është pasuria e Ilir Metës e deklaruar në vitin 2013.

Çifti Meta - Kryemadhi, asokohe llogarisnin edhe një kredi 175 mijë Euro sigurisht e marrë për të mbuluar gjurmët. Ajo që bie në sy është rritja e ndjeshme e pasurisë kur zonja Kryemadhi bëhet pronare e 13 apartamenteve dhe disa vilave luksoze.

Viti 2017 përkon me kohën kur fëmijët e çiftit nisen me studime jashtë vendit ku vetëm për një vit paguhet 160 mijë euro. Ka ardhur koha që SPAK të reagojë dhe të nisë hetimet për pasurine e çiftit Meta-Mona.