Del sondazhi për Tiranën: Ja sa mandate fiton PS-ja, kurse PD dhe LSI-ja...

Nëse do të votohej sot, në Tiranë Partia Socialiste do të merrte mbështetjen e shumicës së votuesve me një diferencë të konsiderueshme nga forcat e tjera politike. 

48 deri në 52% e votuesve në Tiranë do t’i jepnin një mandat të tretë PS-së, ndërkohë që PD-ja merr 35-39% të votave. 

Sa i përket ndarjes së mandateve në Qarkun e Tiranës do të ndahen kështu: PS do të merrte nga 17 deri në 19 mandate nga 36, ndërkohë që PD 12-14, kurse LSI-ja do të merrte 2-4 mandate.