Do të fitojë PS mandatin e 3-të? Majko e thotë troç: Kryeministër do të jetë...

Pandeli Majko kërkon votën e shqiptarëve që Partia Socialiste të qeverisë e vetme pa bishta nëpër këmbë.

Me Ramën kryeministër, Partia Socialiste do të vijojë procesin integrues drejt Bashkimit Europian dhe për të mbyllur të gjitha investimet dhe shtëpitë e reja. 

"Unë mendoj që shoqëria shqiptare ka një sy dhe një vesh të shikojë ndryshimin që ka bërë Partia Socialiste. Ne e kemi të detyrueshme të mendojmë për mandatin e tretë dhe e sigurt që na pret fitorja me kryeministër Edi Ramën”, tha Majko.