“Do të fitojmë”/ Rama jep lajmin e rëndësishëm: Brenda kësaj jave në Shqipëri...

Kryeministri Edi Rama bëri me dije se këtë javë përfundon procesi i vak sinimit për mjekët në të gjithë Shqipërinë. 

“Këtë javë kemi ambicien që të mbyllim vaksinimin e stafit mjekësor në të gjithë Shqipërinë. Edhe këtë javë jemi në Kukës, Korçë e Berat që do të hapim proceset e vaksinimit dhe kështu vazhdojmë”, tha Rama. 

Shqipëria ka kontraktuar 500 mijë doza vaksinash nga kompania Pfizer të cilat do mbërrijnë në periudha të ndryshme kohe.