Fituesi del brenda 24 orësh/ Reagon për herë të parë Edi Rama, ja mesazhi për...

Kryeministri Edi Rama ka uruar fitoren në zgjedhje të Lëvizjes Vetëvendosje. 

Zgjedhjet në Kosovë na treguan se rezultati del brenda 24 orësh pa kontestime dhe me një fitues të qartë, një shembull për opozitën që pranon humbjen. 

“Përshëndetje të gjitha forcave politike në Kosovë dhe posaçërisht fituesve të qartë të zgjedhjeve, LVV. Uroj që vullneti i popullit të Kosovës të mishërohet në një kapitull të ri për Kosovën,me qeveri të qëndrueshme, dialog konstruktiv ndërpartiak, dhe zhvillim ekonomik”, shkruan Rama.