Grida Duma flet hapur: Nëse kryeministri Rama më merr në telefon do ta…

Në një intervistë për moderatoren, Sidorela Gjoni ishte e ftuar demokratja Grida Duma. 

Gjatë bisedës në makinë, gazetarja e pyet se çfarë këshille do t'i jepte kryeministrit Rama nëse ai do ta telefonte. 

"Rama nuk e ka numrin tim (qesh...) Këshillat e duhura nuk i jepen njerëzve të gabuar siç është Rama, kështu që nuk e harxhoj kohën me kryeministrin. Nëse Rama do e gjente numrin tim dhe do më telefononte, nuk do t'ia hapja fare”, tha Duma.