"Hoxha po këndon për të të sjellë fat", Rama befasohet nga urimi i qytetarit...

Kryeministri Edi Rama u shpreh se në Elbasan po vijon papushim puna për organizmin urban të qytetit, duke krijuar kushte më të mira.

Gjithashtu aty pranë është ndërtuar dhe një qendër shëndetësore e re, me të gjitha kushtet europiane.

Duke inspektuar punimet, hoxha ishte duke kënduar ndërsa një qytetar i tha kryeministrit: "Edhe Hoxha në Xhami po këndon për Edi Ramën dhe e ka uruar me fjalë të shenjta". 

Rama i përgjigjet: Respekte...