Ilir Meta merr drejtimin e LSI-së/ Presidenti nis fushatën dhe udhëton drejt...

Ilir Meta prej kohësh është aktivizuar si kryetar partie duke bërë fushatë me LSI-në.

Siç e njeh populli "Ilir Floriri" ka qenë në Berat, ku ka zhvilluar takime elektorale me disa të rinj dhe anëtare të partiçkës së tij. 

Kreu i Shtetit tha se ata punojnë fort dhe besojnë në të ardhmen e qytetit të tyre. Meta tashmë është pjesë e fushatës ku po mundohet të shpëtojë LSI-në e cila në cdo sondazh del humbëse.