Inaugurohet rruga më e re, Rama ndryshon plotësisht hyrjen në qytetin...

Kryeministri Edi Rama ka inauguruar rrugën më të re e cila i ndryshon fytyrën hyrjes në kryeqytet.

Falë bashkëpunimit me Bashkinë e Tiranës, ka përfunduar plotësisht "Rruga e Durrësit" e cila sot ka më shumë ndriçim dhe hapësirë publike dedikuar biçikletave dhe këmbësorëve. 

Me këtë projektit të përfunduar hyrja në Tiranë tashmë do të jetë më e lehtë dhe pa trafik për automjetet të cilat në këtë aks rrugor do të lëvizin vetëm në një-kalim.