Ishte harruar çerek shekulli.| Rama kryen investimin, shikoni si e ndryshon qytetin...

Kryeministri Edi Rama dëshiron që të vijojë rrugëtimin e tij duke udhëhequr Shqipërinë drejt Bashkimin Europian.

Rama ka vizituar ditën e sotme Fierin e transformuar ku gjithçka është shndërruar në një hapësirë të re publike, ndërsa lumi Gjanica është tashmë pjesë integrale e qytetit të rilindur. 

"Në Fier vijon puna në fazën e dytë të projektit përgjatë lumit Gjanica, dikur i bllokuar nga pisllëku dhe ndertimi pa leje. Sot kjo pamje i shton vlerën këtij qyteti, duke i rikthyer banorëve dinjitetin", thotë Rama.