5 arsyet përse duhet ta votosh Edi Ramën, ja çfarë ka bërë kryeministri sot...

Kryeministri Edi Rama ka ndarë me qytetarët një mesazh ku kërkon mandatin e 3-të për të vijuar punët në Shqipëri.

Kreu i qeverisë listoi 5 pikat e ndryshimit, ja pëse duhet ta votosh Partinë Socialiste:

1- Paga minimale për çdo shqiptar është rritur plot 36% 
2- Janë rritur rrogat për mjekët, infermierët dhe mësuesit, sot paguhen shumë më mirë 
3- Taksa për afro 100 mijë biznese të vogla, është bërë 0
4- Kantieret e ndërtimit, janë më të shumta se asnjëherë tjetër nëpër të gjithë Shqipërinë 
5- Ka nisur aplikimi për naftën pa taksa për 70 mijë fermerë të rregjistruar.