“Jemi shumë afër, me zor po e pres”, Rama jep lajmin fantastik: Do të nisë...

Kryeministri Rama njofton se gjatë muajit prill do të hapjen stadiumet për tifozët ndërsa në qershor merr fund pandemia.

"Ky është moment triumfi. Unë jam me mish dhe me shpirt i angazhuar dhe presim të hyjmë në fazën finale të vaksinimit, faza që e zmbraps përfundimisht këtë virus”- tha Rama. 

"Me Pfizer siguruam kontratën jashtë radhe, në një kohë që shumë vende të rajonit nuk e kanë. Shpejt nis vaksinimi masiv, është vetëm çështje kohe e shkurtër. Jemi shumë afër, Më vjen keq që s’po e them fjalën e fundit, por me zor po pres”, -përfundoi kryeministri.