Ke 1 miliard lekë pasuri? Rama i jep përgjigjen e paparë demokratit të Saliut...

Kryeministri Edi Rama na tregon realisht pasurinë e tij ndërsa i kthen përgjigje të paparë një komentuesi të opozitës. 

Duke dëgjuar kazanin mediatik të Sali Berishës, demokrati i drejtohet Ramës me pyetjen: “Si i ke bërë 1 miliardë lekë nga rroga si qeveritar?” 

“Unë nuk kam bërë 1 miliard lekë, këto janë fjalë të kazanit mediatik që shkruan budallaqe ligësisht. Që ta marrësh vesh ti dhe kushdo që e ka ngrënë këtë budallik, pasuria e familjes time është e verifikohet qindarkë për qindarkë. Nuk jam politikan i tillë unë”, i përgjigjet Rama.