Koha e Saliut dhe ndryshimi sot.| Rama hap rrugën e re që të nxjerr direkt në...

Kryeministri Edi Rama ka realizuar një tjetër mrekulli pasi sot ka përfunduar plotësisht puna në rrugën e Lumit të Vlorës që ishte premtuar prej 100 vitesh.

“Transformimi i Rrugës së Lumit të Vlorës ka emër, Edi Rama dhe PS”, shkruan kryeministri. 

Ky korridor i ri, lidh qarkun e Vlorës me bregdetin Jonian një ndërthurje e bukur me natyrën. Aksi i ri i Lumit të Vlorës po sjell një transformim rrënjësor, jo vetëm të infrastrukturës, por edhe të hapësirës turistike.