Konkurron për çmim në BE/ Për herë të parë, Rama ndërton kryeveprën në qytetin...

Kryeministri Edi Rama nuk ndalet me investimet duke i ndryshuar fytyrën të gjithë qyteteve shqiptare. 

Së fundmi “Qilimi Shqiptar” në Shirokë është nominuar për Çmimin e BE-së për Arkitekturën Bashkëkohore ku konkurron me veprat arkitekturore nga 40 vende të tjera. 

Falë Qeverisë sheshi i Shirokës në Shkodër është transformuar duke sjellë shumë turistë dhe zhvillim në këtë zonë. Veç “Qilimit Shqiptar” është realizuar edhe projekti për transformimin e bregut të liqenit të Shkodrës si dhe Muzeun e Fotografisë Marubi.