Kryeministri bën lëvizjen e rëndësishme, Rama do të fluturojë drejt...

Kryeministri Edi Rama do të udhëtojë gjatë një vizite dy ditore në Itali.

Mësohet se Rama do të fluturoje drejt vendit fqinj më 5 dhe 6 mars, për 30 vjetorin e eksodit masiv të shqiptarëve drejt Italisë.

Kryeministri Rama gjatë vizitës në Bari dhe Brimdisi do të zhvillojë takime zyrtare për marrëveshjen që ka skaduar për patentat shqiptare. Rama gjithashtu do të takohet me përaqësuesit e Italisë të cilët kanë shprehur mbështetjen e tyre për Shqipërinë drejt BE.