Kryeministri Rama jep lajmin e bukur për shqiptarët: Një vend mik po na...

Kryeministri Rama nga aeroporti "Nënë Tereza" deklaroi se qeveria shqiptare është në komunikim me një tjetër vend për të siguruar vak sinat.

“Sot ne Shqiperi kane mberritur 7020 doza vaksina nga Pfizer dhe dozat e tjera do të vijnë ditët në vijim. Jemi intensivisht në komunikim për të arritur një marrëveshje me AstraZenecan. 

Kemi marrë konfirmimin nga një shtet mik për 360 mijë doza të AstraZeneca-s. Nuk dua të konfirmoj asgjë përderisa nuk kemi vulosur marrëveshjen” – tha Rama.