Kryeministri Rama jep lajmin e shumëpritur: Sot në Shqipëri nis...

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka konfirmuar një lajm të mirë pasi në Shqipëri nis lëvrimi i përjavshëm i vaks1nës nga kontrata me Pfizer. 

Rama po ashtu bën të ditur se aktivizohet sot dhe skenari i parë i përfshirjes së spi taleve Rajonale për përballimin e nevojës për shtrime. 

“Sot nis me 7020 doza lëvrimi i përjavshëm i vaksinës antiCOVID nga kontrata me Pfizer dhe intensifikimi i planit të vaksinimit, ndërkohë që jemi shumë pranë sigurimit të një sasie dozash të konsiderueshme nga vaksina AstraZeneca”, njofton Rama.