Kryeministri Rama jep superlajmin për gjithë shqiptarët: Do ta heqim...

Kryeministri Edi Rama dha një premtim të madh për shqiptarët të cilët nuk do të paguajnë asnjë taksë për rrogën deri në 400 mijë lekë të vjetra. 

Kreu i Qeverisë u shpreh i bindur për fitoren e mandatit të 3-të ku është zotuar për të rritur ekonominë e Shqipërisë. 

“Po e mendojmë që shqiptarët deri në 400 mijë lekë të mos iu mbahet asnjë taksë. Po e diskutojmë se ne jemi dhe do të jemi Qeveria edhe vitet në vijim. Po bëjmë kalkulimin, do prezantojmë planin e veprimit. Nëse do na dalin llogaritë do e bëjmë realitet brenda vitit”, theksoi Rama.