Kush i fiton zgjedhjet me 25 Prill? Ilir Meta flet për herë të parë dhe thotë që...

Presidenti Ilir Meta gjatë një bashkëbisedimi me gazetarët në Vlorë është pyetur se kush do t’i fitojë zgjedhjet e 25 prillit.

Pa asnjë emër konkret, Meta me mendjen tek LSI-ja kërkon të organizojë sërish protesta pasi nuk pranon votën popullore drejt mandatit të 3-të të Edi Ramës. 

Kush i fiton zgjedhjet? "Parashikimi im për zgjedhjet është triumfi i popullit mbi oligarkinë”, tha Meta.