LAJM I FUNDIT/ Tjetër vend i thotë "PO" Shqipërisë për në BE, sukses i Ramës...

Viti 2021 do të jetë një ogur i mirë për Shqipërinë, pasi gjithmonë vendi ynë është edhe më pranë çeljes së negociatave me Bashkimin Europian.

Lajmi fantastik i ditës së sotme vjen nga Greqia e cila mbështet fuqimisht të ardhmen europiane të Shqipërisë duke vlerësuar Qeverinë Rama për reformat dhe plotësimin e kushteve. 

"Greqia mbështet pranimin e Shqipërisë në BE, por pret që vendi fqinj të marrë të gjitha hapat e nevojshëm për t’u bërë një anëtar i plotë i familjes Europiane”, tha Kryetari i Komitetit Parlamentar të BE, Manoli Kefalogiannis.