Marjana Kondi feston ditëlindjen, Edi Rama i bën dhuratën surprizë. I dërgon...

Aktorja e mirënjohur, Marjana Kondi ka festuar 60-vjetorin e lindjes. 

Krahas urimeve të shumta që ka marrë, ajo që i ka tërhequr vëmendjen ka qenë surpriza që i ka bërë kryeministri Edi Rama.

“Mirënjohje dhe falenderime Z. Kryeministër që në ditën time të lindjes 60-ta ,të më respektojë me një dhuratë simbolike si shenjë vlerësimi për kontributin tim në skenë”, ka shkruar Marjana krahas fotos, ku shfaqet me shishen e verës në duar.