Mbi 100 vite pritje/ Rama jep lajmin e bukur: Për herë të parë, nis puna për të ndërtuar...

Kryeministri Edi Rama solli në vëmendje pamje sesi do të transformohet porti i ri i tregtisë së peshkimit në Vlorë.

"Ky është projekti i lajmëruar më parë, për Portin e Ri të tregtisë e të peshkimit në Vlorë, që do të nisë së shpejti nga ndërtimi paralelisht me Portin e Ri Turistik, i cili do të ndërtohet tek porti i vjetër i Vlorës", tha Rama. 

Brenda 2-3 muajve do të nisë puna për ndërtimin e portit të ri të Vlorës, ku do të përfshihen porti i peshkatarëve, porti i mallrave dhe i trageteve.