Mbyllja e lokaleve? Duhet të përshtatemi, brenda 2-3 ditëve pritet që...

Kryeministri Rama është pro marrjes së një vendimi për mbylljen e lokale dhe restorante, duke i lënë vetëm në shërbime "delivery".

Në Itali kanë 6 muaj që lokalet dhe restorantet janë mbyllur duke shërbyer vetëm "delivery". Kurse shqiptarët janë mësuar më të lirshëm por do të përshtaten me kufizime, për shkak se po rriten numrat e të prekurve me koovid. 

Vendimin zyrtar do ta marrë komiteti i ekspertëve të cilët pritet që brenda 2-3 ditësh mund të ulin edhe orarin e mbylljes, pra ora 18:00.