Më e madhja në Rajon.| Rama na zbulon super investimin: Rruga e re hapet...

Kryeministri Edi Rama ka inspektuar punimet në rrugën e Arbërit e cila do të hapet vitin pranverën e këtij viti.

"Jemi në Urën e Vashës, më e larta në Rajon, 152m, tashmë thuajse e përfunduar, ndërkohë që janë hapur edhe 6 tunelet dhe po ecet paralelisht me një by-pass panoramik e cila do të hapet gjatë pranverës”, u shpreh Rama. 

Me një kosto prej 33.6 miliardë lekë, Rruga e Arbrit përfshin 10 km tunele dhe 1.4 km ura të mëdha.