“Me Lulin PD-ja humb zgjedhjet”.| Deklaratë surprizë nga demokrati i njohur...

Jozefina Topalli ka marrë mbështetjen jo vetëm të shkodranëve të zakonshëm por edhe të artistave të njohur.

Këngëtari shkodran, Frederik Ndoci, shprehu mbështetjen për Topallin por theksoi se Lulzim Basha po e shkatërron PD-në.

“Pak me vonesë Jozefina Topalli, por më mirë vonë se kurrë. Lulzim Basha është vegël e Soros. Detyroi Doktorin me u tërheq. Dhe bani të djathtën ma dështake për 6-7 vjet”, tha Frederik Ndoci.