Në Korçë fitojnë 4 mijë euro/muaj? Rama i kthen përgjigje epike demokratit...

Kreu i qeverisë Edi Rama ka sqaruar deklaratën që bëri pak ditë më parë në Korçë rreth 100 të rinj marrin paga deri në 4 mijë euro.

Komenti i demokratit: Mos dëgjo Edin Ramën që të rinjtë e Korçës marin nga 1000 euro në 4000 euro 

Përgjigja nga kryeministri Rama: Une nuk kam thene te rinjte e Korces marrin 1000 deri 4000 euro, po kam thene qe ne Korce jane afro 100 te rinj qe punojne online dhe fitojne edhe me shume se sa 4000 euro ne fakt disa prej tyre, do ti nuk do ti!