Njerëzit thonë "Rama Ik"/ Gregu na tregon: Nuk ndihem mirë, kur...

Djali i kryeministrit, Greg Rama na ka treguar se shpesh herë nuk ndihet mirë në stadiumet shqiptare të cilat politizohen.

I pyetur se çfarë mendimi ka për ata që thërrasin “Rama ik”, Gregu u shpreh se jetojmë në demokraci dhe se të gjithë kanë të drejtë të shprehin mendimin e tyre. 

"Nuk më vjen mirë, por duhet ta pranojmë që jemi në demokraci, këtë ja them edhe vetes edhe shokëve të mi. Mendimi është i lirë”, tregon Gregu.