Nuk do të ekzistojnë më.| Rama që në mëngjes na tregon ndryshimin e madh...

Kryeministri Rama u shpreh se gjatë mandatit të 3-të do të realizohet “autonomia e spitaleve”.

Rama tha se nuk do të ketë nevojë më për klinika private, pasi mjekët mund të qëndrojnë dhe punojnë përtej orarit. 

"Në katër vitet e mandatit të tretë e kemi të gjithë mundësinë të kalojmë spitalet në një sistem autonomie. Mos të ketë nevojë për klinika private, por në spitale të kenë mundësinë të kryejnë punë përtej orarit, përtej rrogës. Mjekët të përdorin aparaturat në spitalet publike”, u shpreh Rama