“Po ia dalim”/ Kryeministri Rama: Kam besim që brenda 14 muajsh do të...

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka dhënë lajmin e shumëpritur se në kryeqytet ka nisur vak sinimi i të moshuarve. 

Gjithashtu Rama është shprehur se nesër do të fillojë vaksinimi edhe në Vlorë, ndërsa i gjithë procesi do të përfundojë brenda 14 muajsh. 

“Sot vaksinojmë në Tiranë, nesër do të jemi në Vlorë. Presim finalizimin e vaksinës Astra Zeneca për 360 mijë doza, kemi shumë shpresë për arritjen e një marrëveshjeje dhe me një vend tjetër. Mbetemi shumë të bindur se vaksinimi i gjithë popullatës të realizohet brenda 14 muajsh”- tha Rama.