Pse ishim live? Ramën harron kamerën hapur, ja çfarë filmon...

Kryeministri Edi Rama ishte në stadiumin “Air Albania” për të parë nga afër procesin e vak sinimit të të moshuarve.

Por një ‘incident’ është regjistruar gjatë vizitë së Ramës, ku kameramani që filmonte kryeministrin, ka harruar ta ndërpresë transmetimin. 

Në atë moment kryeministri futet brenda ashensorit dhe filmon këmbët e tij teksa dëgjohet duke pyetur i habitur: “Pse ishim live?!”