Rama apo Basha? KOMENTO këtu kryeministrin e ardhshëm të Shqipërisë!

Të gjitha sondazhet e nxjerrin fitues Partinë Socialiste në zgjedhjet e 25 prillit. 

Kryeministri Edi Rama kërkon mandatin e 3-të për të vijuar rrugën e integrimit të Shqipërisë në BE dhe për të finalizuar të gjitha projektet madhore. 

Ndërsa në krahun tjetër, Luli dhe Partia Demokratike, pa ide duan që të flenë sërish “gjumë” siç bëri kur ishte kryetar Bashkie në Tiranë. VOTO në sondazhin duke komentuar në Facebook: 
1-RAMA ose 2-BASHA.