Rama jep “OK”/ Mbyllja e fundjavave? Zbulohen 2 vendimet për Shqiprinë, nga nesër...

Kryeministri Edi Rama ka dhënë "aprovimin" e tij për të zgjeruar mbylljen nga ora 18:00 e mbrëmjes deri në 06:00 të mëngjesit në të gjithë Shqipërinë.

Gjithashtu, mësohet se pritet karantinë totale në fundjavë, me të shtunat e të dielat që mund të rikthejnë dhe njëherë kujtimet e muajit mars të një viti më parë. 

Vendimin zyrtar do të komunikohet nesër nga komiteti i ekspertëve me Shqipërinë e cila pritet të mbyllet për shkak të rasteve të shumta.