Rama publikon pamjet dhe jep lajmin fantastik: Do ndodhë së shpejti...

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar sot një vizitë në Vlorë ku do të hapet Muzeu Hebraik. 

Kreu i Qeverisë kërkoi që të bëhet gati qendra e të rinjve për të hyrë në fushën e internetit nga e cila do të fitojnë nga 1000 deri në 6000 euro. 

“Vlorë – Atu ku qendra e rilindur historike po rijetëzohet nga bizneset që hapen njëra pas tjetrës dhe ku së shpejti do të hapë dyert edhe Muzeu Hebraik. T’i japim mundësi të rinjve të kenë akses në qendra inovative për tu punësuar në në tregun global ku përmes internetit fitojnë 1 mijë deri në 5 mijë euro në varësi të aftësive”, tha Rama.