"Sali Berisha ka qenë komunist"/ Deklarata e papritur: Ai ka bërë spiunin duke...

Fatos Klosi është i bindur se ish-kryeministri Sali Berisha ka qenë pjesë e Partisë së Punës së Shqipërisë dhe spiun i Ish-Sigurimit të Shtetit.

"Sigurisht që Sali Berisha ka qenë komunist dhe komunist i rangut të lartë dhe besnik i partisë. Berisha ka qenë Sekretari i Byrosë së Partisë së Punës së Shqipërisë në Fakultetin e Mjekësisë. 

Pra, Berisha ka qenë jo komunist i zakonshëm, por spiun i ish sigurimit të shtetit", na tregon Fatos Klosi.