"Shpresoj të ikësh"/ Rama i përgjigjet dëshirës së demokratit: Do ta shikosh kur...

Disa të rinj në Korçë janë vetëpunësuar në tregun global online dhe nxjerrin të ardhura mbi 1 mijë euro në muaj, kurse një demokrat ka replikuar me Edi Ramën.

Komentuesi demokrat: “Rama shpresojmë të ikësh mos e gënje popullin”

Kreu i qeverisë thotë se këtë do ta vendosë populli më 25 prill duke u shprehur i sigurt për mandatin e 3-të: “Shpresa vdes e fundit, por popullin do ta degjojme më 25 prill se tek kush beson” i përgjigjet Rama