Sondazhi i Top Channel/ PS fitore historike me 49.5%, kurse PD-LSI nuk marrin...

Sondazhi i Top Channel nxjerr Partinë Socialiste fituese të zgjedhjeve më 25 prill.

》49.5 % e shqiptarëve thonë se do të votojnë për Partinë Socialiste drejtuar nga Edi Rama e përkthyer në mandate i takon mbi 73. 

》Ndërsa për Partinë Demokratike do të votonin 39.3 % e shqiptarëve Në vendin e tretë është LSI me 5.1 përqind të votave. 

Në sondazh është bërë edhe pyetja se kush mendon se do të fitonte në votimet e 25 prillit? 
》44 % e të anketuarve mendojnë se zgjedhjet do i fitojë dhe do të qeverisë e vetme PS.