Tahiri ministër kampion? Deklarata e papritur nga kampi socialist: Ai do të...

Ministrja, Elisa Spiropali ka folur rreth çështjes Tahiri i cili gëzon një mbështetje popullore në kampin socialist.

Spiropali thotë se çdokush që i ka zgjidhur problemet me drejtësinë është i mirëpritur në PS.

E pyetur nëse Tahiri konsiderohet si ministër kampion, Spiropali u shpreh: “Nuk mund t’i mohohet puna si kryetar i PS-së së Tiranës dhe ministër i Brendshëm. Tahiri do të mbahet mend nga të gjithë për punën e shkëlqyer duke i rikthyer dinjitetin policisë shqiptare”