Të hamë picë me maskë? Rama i jep përgjigje epike demokratit të pabindur

Kryeministri Edi Rama ka replikuar me një demokrat i cili është ushqyer me frymën e Lulit.

“Ke ndonjë koment për ata police qe vendosin gjoba ne trotuare per maske? Kurse nga ana tjeter lokalet janë plotë, ne ambient të mbyllur dhe pa maska”, shkruan demokrati.

E menjëhershme ishte përgjigja ironike e kryeministrit: “Nuk e dimë si pihet kafja apo si hahet pica me maskë, nëse ti si demokrat e ke gjetur një zgjidhje të lutem na i trego”.