Ty të ka parë babi në TV...? Rama shkrihet së qeshuri me atë çfarë i thotë vogëlushi...

Edi Rama ka vizituar Elbasanin por gjatë vizitës së tij kryeministri ka zhvilluar një bisedë të bukur me një vogëlush.

Rama shkrihet së qeshuri kur vogëlushi e pyet: "Ej, po ti ke dalë ke televizori? 

Rama: Po skam cfare te bej aty punoj ke televizori 
Vogëlushi: Po ty te ka parë babi në televizor Edi 
Rama: Ashtu eee (qesh)...unë në TV punoj kurse ti punon në play station (qesh) 
Vogëlushi: Unë nuk punoj në play stalation vetëm shikoj sepse kam frikë, loja GTA është me armë dhe kam frikë.