“Unë jam skulptor një shkallë më lart se ty”/ Demokrati habit Ramën dhe i thotë...

Edi Rama gjatë vizitës në Farkë u përball me batutat e një banori demokrat i cili është me profesion skulptor, një shkallë më lart se profesioni i Ramës, si piktor. 

Demokrati: Ne kemi qenë gjithmonë me PD-në, kurse ti na bëre me shtëpi të re
Rama: Po çfarë deshe djathtas ti pashë nderin. 
Kryefamiljari: E ke edhe koleg se është në Universitetin e Arteve. 
Demokrati: Unë jam skulptor, një shkallë më lart se ti. (Shpërthejnë në të qeshura)