Aktori i mirënjohur socialist, Paja: Jam shkëlqyeshëm, më 25 prill do bëj të...

Falës punës të shkëlqyer të kryeministrit Rama, në Shqipëri po vijon vak sinimi masiv i popullsisë. 

Një ndër aktorët socialist, Luftar Paja kishte një mesazh të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët.

“E bëra vaksinën 4 ditë më parë. Deri më sot jam shkëlqyeshëm dhe i kërkoj shqiptarëve që ta bëjnë. Dua që ato gojët e liga të mos merren me propagandën e keqe për shëndetin, por PD-ja të merret me fushatën elektorale. Dua ta falenderoj zotin kryeminister. Dozën e dytë e kam ditën e votimeve më 25 prill”, tha aktori Luftar Paja.