Demokratët i thonë "Rama ik"/ Kryeministri bën këtë gjest dhe i thotë që...

Politizohet Dita e Verës në qytetin e Elbasanit. 

Sot duhet të ishte një ditë feste, por prania e dy liderëve kryesorë Ramës dhee Lulit e ka kthyer atë një arenë politike, ku janë përplasur militantët e dy partive. 

Demokratët e dëshpëruar kanë thirrur: “Rama, ik”, “Rama ik, o qen bir qeni!”, ndërsa kryeministri i është kundërpërgjigjur duke ngritur dy gishtat: "Skeni parë asgjë akoma"