"Do dalim kokëlart"/ Rama jep mesazhin e rëndësishëm: Brenda 10 ditësh...

Kryeministri Rama bëri me dije se në të gjithë Shqipërinë vijon proçesi i vak sinimit për të moshuarit mbi 80 vjeç.

“Po vijon proçesi me të moshuarit, deri tani janë vaksinuar mbi 15 mijë persona në të gjithë Shqipërinë. Do të ecim përpara dhe do të dalim kokëlart nga pandemia. Më 15 mars do të vijnë edhe 8 mijë doza të tjera, kurse në qershor nis procesi masiv i vaksinimit", tha Rama. 

Shqipëria ka kontraktuar 500 mijë doza nga kompania Pfizer të cilat do mbërrijnë në periudha të ndryshme kohe.