Do të rriten pensionet mandatin e 3-të? Kryeministri Rama jep këtë përgjigje...

Kryeminsitri Edi Rama ka folur për rritjen e mundshme tëpensioneve gjatë mandatit të 3-të.

Gjatë një bashkëbisedimi me qytetartë e Lezhës, Rama ironizoi programin e PD-së, duke e krahasuar me"Suden" e firmave piramidale. 

"Si mund të ulësh sigurimet shoqërore dhe të rritësh pensionet? Programi i PD-së eshte si Sudja dhe Luli gjith kohës thotë gënjeshtra për të kapur ndonje votë. Ne jemi në qeveri dhe do mbetemi në qeveri edhe pas 25 prillit me pesione më të larta se koha e Saliut", tha Rama.